. Geboortelamp, Babykamerlamp, lamp van melkglas beschilderd met illustraties en naam en geboortedatum evt. van geboortekaartje - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Geboortelamp, Babykamerlamp, lamp van melkglas beschilderd met illustraties en naam en geboortedatum evt. van geboortekaartje

Geboorte>

Babykamer Lamp

Een sfeerlamp van glas beschilderd met de afbeelding van het geboortekaartje of door uzelf gekozen illustratie, aangevuld met de naam en eventueel geboortegegevens (geboortetijd, gewicht, lengte).
Vanwege de doorzichtigheid van de aangebrachte verf zal een mooie kleurschakering door de lamp naar buiten schijnen. Een waar pronkstuk voor de baby
/kinder kamer en een uniek en bijzonder cadeau! De lamp wordt geleverd zonder verlichtingsbolletje.

Prijs rechthoek  € 39,50 (10x10x22)
Prijs cilinder op voet  € 45,00 ( 15 x 25 cm. leverbaar in: paars, lime, cerise, rood, turkois)
Prijs bol  € 49,50 (diameter 25 cm.)

Verzend/verpakking kosten € 11,00
(vanwege de breekbaarheid worden lampen alleen verzekerd verzonden)

Een babykamer lamp bestellen? neem via e-mail contact op om mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" de werkwijze.
Als de gewenste afbeelding zo bewerkelijk is dat er buitensporig veel tijd gaat zitten in het schilderwerk, wordt een meerpijs berekend. Dit wordt van te voren aan u kenbaar gemaakt.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool