. Doopschilderij van geboortekaartje op canvas - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Doopschilderij van geboortekaartje op canvas

Doop >

Doopschilderij

Een handbeschilderd canvas met de afbeelding van het geboortekaartje of door u zelf gekozen illustratie,  met de doopdatum, eventueel aangevuld met naam, geboortedatum en geboortegegevens (tijd, gewicht, lengte en evt. geboorteplaats) en natuurlijk in dit geval ook de datum van de doop.  Een schilderij is een blijvende herinnering aan de doop van een kind en een pronkstuk voor de baby/kinderkamer.
Het schilderij wordt met acrylverf geschilderd op een doek van canvas en afgewerkt met een glanzende vernislaag die het doek een olieverfachtige uitstraling geeft en het kleurvast maakt.

klik hier voor formaten en prijzen
Vanaf € 35,00

Verzend/verpakking kosten :
€ 8,75
(standaard)   -   € 11,00 (verzekerd)

Een schilderij bestellen? neem via e-mail contact  op om mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" de werkwijze.
Als de gewenste afbeelding zo bewerkelijk is dat er buitensporig veel tijd gaat zitten in het schilderwerk, wordt een meerpijs berekend. Dit wordt van te voren aan u kenbaar  gemaakt.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool