. Doopservies handbeschilderd van bv het geboortekaartje - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Doopservies handbeschilderd van bv het geboortekaartje

Doop >

Doopservies

Een doopservies beschilderd met een  illustratie in doopsfeer, aangevuld met naam en doopdatum. De doop van een kindje is een belangrijke gebeurtenis. Het doopservies is hier een blijvende herinnering aan. Als u op zoek bent naar een origineel cadeau met hoge emotionele waarde voor een doopgelegenheid, dan hebt u dit met het doopservies gevonden!  

Klik hier voor soorten en prijzen
Vanaf € 13,50

Verzend/verpakking kosten :
€ 8,75
(standaard)   -   € 11,00 (verzekerd)

standaard of ophangsysteem voor het bordje € 4,50

De afbeeldingen worden op het porselein of aardewerk geschilderd en blijven daarom erg kwetsbaar. Het servies is NIET vaatwasmachinebestendig. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door gebruik.

Een geboorteservies bestellen? neem via e-mail contact  op om mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" de werkwijze.
Als de gewenste afbeelding zo bewerkelijk is dat er buitensporig veel tijd gaat zitten in het schilderwerk, wordt een meerpijs berekend. Dit wordt van te voren aan u kenbaar  gemaakt.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool