. Geboorteservies / Babyservies, handbeschilderd van geboortekaartje, Kraamcadeau met naam - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Geboorteservies / Babyservies, handbeschilderd van geboortekaartje, Kraamcadeau met naam

Geboorte>

Geboorteservies

De ouders hebben het geboortekaartje zorgvuldig uitgekozen en zijn meestal trots op het resultaat. Het is een verlengstuk van henzelf en DE aankondiging van één van de mooiste momenten uit hun leven. Een geboorteservies is een blijvende herinnering aan dat moment! Een origineler kado kunt u niet geven. Het servies wordt beschilderd met de afbeelding van het geboortekaartje of door u zelf gekozen illustratie, aangevuld met naam, geboortedatum en evt. geboortegegevens.

Klik hier voor een overzicht van soorten & prijzen
Vanaf € 13,50

Verzend/verpakking kosten :
€ 8,75
(standaard)   -   € 11,00 (verzekerd)

Standaard of ophangsysteem voor het bordje: € 5,50

De afbeeldingen worden op het porselein of aardewerk geschilderd en blijven daarom erg kwetsbaar (krassen en slijtage). Het servies is NIET vaatwasmachinebestendig. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door gebruik.

Een geboorteservies bestellen? neem via e-mail contact  op om mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" de werkwijze.
Als de gewenste afbeelding zo bewerkelijk is dat er buitensporig veel tijd gaat zitten in het schilderwerk, wordt een meerpijs berekend. Dit wordt van te voren aan u kenbaar gemaakt.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool