. Kado voor huwelijk, Huwelijksservies beschilderd van trouwkaart - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kado voor huwelijk, Huwelijksservies beschilderd van trouwkaart

Huwelijk >

Huwelijksservies

Een servies beschilderd met de afbeelding van de trouwkaart of door u zelf gekozen illustratie, eventueel aangevuld met namen en datum.
Het bruidspaar heeft de trouwkaart zorgvuldig uitgekozen en is meestal trots op het resultaat. Het is een verlengstuk van henzelf en DE aankondiging van één van de mooiste momenten uit hun leven. Een huwelijksservies is een blijvende herinnering aan dat moment! Een origineler kado kunt u niet geven.

klik hier voor een overzicht van soorten en prijzen
Vanaf € 13,50

Verzend/verpakking kosten :
€ 8,75
(standaard)   -   € 11,00 (verzekerd)

Standaard of ophangsysteem voor het bordje  € 4,50

De afbeeldingen worden op het porselein of aardewerk geschilderd en blijven daarom erg kwetsbaar. Het servies is NIET vaatwasmachinebestendig. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan aan de afbeeldingen door gebruik.

Een servies bestellen? neem via e-mail contact op om mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" de werkwijze.
Als de gewenste afbeelding zo bewerkelijk is dat er buitensporig veel tijd gaat zitten in het schilderwerk, wordt een meerpijs berekend. Dit wordt van te voren aan u kenbaar gemaakt.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool