. Verzenden - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Verzenden

bestellen/prijzen >

Verzenden (hoe werkt het)

* De verzendkosten staan bij de betreffende items vermeld (€ 8,75 voor standaard verzending en € 11,00 voor verzekerde verzending). Voor klanten in België, Duitsland en andere landen van de EU gelden hogere verzendkosten welke afhankelijk zijn van bestemming en het gewicht van het pakket. Opgave volgt tijdens de betselprocedure/op aanpvraag.. Verzendkosten buiten de Eu zijn op aanvraag.

* De artikelen worden geleverd in cadeauverpakking/folie met daaromheen een doos gevuld met beschermingsmateriaal zodat het u in goede orde zal bereiken. Grotere spiegels (vanaf 40 cm.) kunnen alleen afgehaald worden op mijn adres of tegen vergoeding bezorgd worden. .

* Als uw pakket is verzonden ontvangt u per e-mail de track&trace code. Deze code samen met w postcode geeft u, op de website www.tracktrace.nl, toegang tot de status van uw pakket.  Zo kunt u het pakket volgen en weet wanneer u het kunt verwachten.

* It's all in the present is niet aansprakelijk voor artikelen die kapotgaan tijdens de verzending. Ik verpak uw bestelling met uiterste zorg en toewijding en kan me, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet indekken tegen onvoorzichtigheid of ongelukjes tijdens het vervoer. Als u zich hiertegen wilt beschermen dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending (€ 11,00). Alleen bij verzekerde verzending ontvangt u bij schade die aantoonbaar is ontstaan tijdens de verzending (maak een foto van het beschadigde artiken IN de geopende verpakking) binnen twee weken een nieuw artikel.

* It's all in the present is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen of late bezorging van uw pakket. De trac&trace code is een bindend bewijs van verzending.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool