. Voorwaarden - Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Bijzondere handgemaakte kraam cadeaus met naam voor elke gelegenheid, It's all in the present !!, handmade gifts.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Voorwaarden

bestellen/prijzen >

Voorwaarden voor bestellen

Bij bevestiging van uw bestelling per e-mail vragen wij u om kennis te nemen van de inhoud van onze voorwaarden. Door betaling van uw bestelling gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

* Uw bestelling wordt pas definitief nadat ik de betaling voor de bestelling heb ontvangen op mijn bankrekening (751030953 ten name van jeanette Vlasblom te Zoetermeer).
De betalingsgegevens verstrek ik u via e-mail. Vergeet niet om uw adresgegevens te vermelden bij uw definitieve bestelling.

* Ik behoud me het recht voor om bestellingen te weigeren vanwege de bewerkelijkheid of vormgeving van de illustratie. Sommige kaartjes zijn zo strak of modern qua vormgeving dat het met de hand niet of zeer lastig na te maken is.
Als ik de indruk heb dat het resultaat teleurstellend zou kunnen zijn dan kies ik er voor om de bestelling niet aan te nemen.

* U ontvangt de bestelling binnen 3 weken mits er geen andere levertermijn is vermeld op de website, bij grote drukte kan het voorkomen dat de levertermijn word verlengd. Mocht er om redenen van overmacht vertraging ontstaan tijdens het vervaardigen van uw bestelling, terwijl er een termijn met u is afgesproken, dan neem ik contact met u op om u in kennis te stellen van de vertraging. Aan de genoemde levertermijn op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

* Wellicht ten overvloede wil ik u er nog graag op wijzen dat mijn werk allemaal handwerk is. U krijgt dus geen computerafdruk maar een ambachtelijk stukje handwerk. Kleine onregelmatigheden kunnen soms ontstaan. Op handgegraveerde spiegels ontstaan soms kleine haarkrasjes. Dit is helaas niet te voorkomen en ik vertrouw hierin op uw begrip.

* Servieswerk wordt met de hand beschilderd op het glazuur. De afbeeldingen blijven daardoor kwetsbaar en dat maakt het servieswerk ongeschikt voor intensief gebruik. het servies is NIET vaatmasmachine bestendig. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor beschadigingen door gebruik omdat er een duidelijke waarschuwing op de webpagina staat vermeld. .

* Afbeeldingen van foto's kan ik wel verwerken maar servies en wandborden kunnen dan niet worden gebruikt (het porselein wordt niet meer geglazuurd waardoor de afbeelding kwetsbaar blijft). Foto's kunnen niet worden geschilderd en gegraveerd maar wel op sommige artikelen worden afgedrukt. Informeert u naar de mogelijkheden.

* Ik doe mijn uiterste best om de afbeelding of illustratie zo gelijkend mogelijk weer te geven en het lettertype zoveel mogelijk gelijk aan het origineel te maken, maar omdat alles handwerk is kan enige afwijking soms onstaan. Ik vertrouw hierin op uw begrip.

* Het is moeilijk om de juiste kleur met de hand te mengen. Enige afwijking hierin kunnen soms ontstaan. Na het bakken van serviesgoed en tegels kunnen de kleuren soms wat donkerder uitvallen. Geschilderde kleuren zien er altijd net even anders uit dan gedrukte kleuren op papier. Ik doe mijn uiterste best om de kleuren zo gelijkend mogelijk te mengen maar minieme kleurverschillen kunnen soms ontstaan. Ik vetrouw hierin op uw begrip.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
Real Time Web Analytics
Page Ranking Tool