koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Kledingbox en make-up

Tegenwoordig kun je een kledingbox aanschaffen. Dit houdt in dat je een box ontvangt met allemaal verschillende kleding die is aangemeten op jouw stijl en maat. Je kunt zelf natuurlijk ook je smaak bepalen. Anders krijg je dadelijk kleren waar je helemaal niet op zit te wachten. Dit kan je dus ook cadeau doen aan je beste vriendin. Zo is het nog voor jullie beide spannend wat je vriendin gaat krijgen. Je kunt hier zelfs een abonnement op afsluiten, maar dat is natuurlijk prijziger.

De meeste vrouwen dragen make-up, maar alles bij elkaar is niet altijd even goedkoop. Een make-up doos, of een aantal losse producten van make-up valt dus altijd goed in de smaak bij vrouwen, aangezien zij dit toch ooit nodig gaan hebben. Op internet is er enorm veel te vinden in allerlei verschillende kleuren, maten en noem maar op. Kom erachter wat je vriendin nodig heeft, dan zit je altijd goed!

Dagje shoppen

Wat is er nou leuker dat je beste vriendin of je moeder een dagje shoppen aanbieden op jouw kosten. Dan kunnen jullie samen de mooiste fashion items uitzoeken en zo er samen een leuke dag van maken. Zo zorg je ervoor dat ze altijd heeft wat ze wilt, maar ook dat jullie samen nieuwe herinneringen opbouwen. Twee vliegen in één klap.

Terug naar Voor haar