koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Voor ieder jubileum wat

Of jullie nou 1 maand een relatie hebben of al 50 jaar getrouwd bent, het is altijd leuk om de liefde te vieren. Je jubileum wil je dan ook super graag met je partner kunnen vieren, en daar hoort natuurlijk een verrassing bij. Na de cadeaus voor verjaardagen, feestdagen en het behalen van prestaties is jou inspiratie waarschijnlijk inmiddels wel op. Je hebt niet alleen een idee voor een nieuw cadeau nodig maar dit moet ook nog eens romantisch zijn. Gelukkig kunnen wij je daar bij helpen!

Fotocadeau

Personaliseer jouw cadeau met een leuke foto van jou of van jullie samen. Op die manier wordt jouw partner telkens weer herinnerd aan jou. Laat een foto drukken op een kussentje voor op de bank, op een canvas voor aan de muur of op een sleutelhanger zodat jouw lief nooit meer de sleutels van jullie huisje vergeet. Zelfs die heerlijke bonbons die jullie samen opsmikkelen kun je personaliseren met jouw prachtige gezicht. Heb je te veel leuke foto's om uit te kiezen? Combineer ze met liefdesbrieven (smsjes of appjes mogen ook) om een super romantisch jubileumboek vol met herinneringen samen te stellen. 

Een fotoshoot

Een fotoshoot is het ideale cadeau wanneer jij nog geen leuke foto's hebt om je cadeaus te personaliseren. Natuurlijk komt het ook zeker van pas als jij gewoon je gigantische fotocollectie van jullie samen aan wilt vullen. Maar een fotoshoot als cadeau heeft meer voordelen. Zo ga je niet alleen naar huis met een berg mooie foto's maar is het ook nog een leuke manier om samen de middag door te brengen. 

Een dagje uit

Een cadeau hoeft niet altijd iets materialistisch te zijn. Samen tijd door brengen is een van de mooiste en meest romantische cadeaus die je kunt krijgen. Dit hoeft niet duur te zijn of lang te duren. Kies voor een workshop of cursus van een middagje en ontdek samen jullie verborgen talenten. Ga een dagje naar de dierentuin of het zwembad en haal het kind in je naar boven. Heb je een wat groter budget en nog een paar dagen vrij? Maak van dat dagje dan een weekendje weg. Kies voor een luxe hotelsuite of een toffe boomhut met een bubbelbad. 

Cadeaubox

Een jubileumcadeau hoeft niet altijd super romantisch te zijn. Jouw partner is waarschijnlijk al lang blij dat jij dit speciale moment wilt vieren en dat je de moeite hebt genomen hier een geschenkje voor te vinden. Een praktisch cadeautje kan dan ook niet snel kwaad. Laat je inspireren door www.Schenkt.nl voor de leukste cadeaus. Weet jij echt niet wat je moet geven? Of lijkt niks goed genoeg? Combineer dan al jouw ideeën in een cadeaubox!

Terug naar Liefde