koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
High wine of high beer

Leuk voor iedereen die geniet van een wijntje of een biertje. Een leuke middag/avond, lekker hapjes en drankje, en vooral heel veel gezelligheid. Wat is er nou leuker om te krijgen? Geen fan van bier of wijn? Ook de high gin wordt steeds populairder! Mocht het nou zo zijn dat de horeca nog gesloten is, dat er geen plaats is of dat dit buiten je budget valt. Kijk dan of je kunt afhalen of organiseer het gewoon lekker zelf! In de comfort van je eigen huis met alles wat jullie lekker vinden. Online vind je meer dan genoeg ideeën.

Bakpakket

In de decembermaand draait het allemaal om de gezelligheid en het lekkere eten. Met dit cadeau draag je hier eenvoudig aan bij. Met een bakpakket geef je namelijk niet simpelweg een paar ingrediënten en een recept. Je geeft een middag plezier, een heerlijke geur in huis en wat lekkers voor bij die warme chocomel met marshmallows. 

Verzorgingsbox

Misschien een beetje een cliché maar met een verzorgingsbox sla jij nooit de plank mis. Zeker tijdens de feestdagen wil iedereen er op zijn best uitzien. Al die verzorgingsproducten zijn dus niet alleen leuk voor vrouwen maar ook voor mannen. Stel je pakketje samen met die heerlijke flesjes shampoo, bodycream en geurstokjes voor in huis of ga voor een samengesteld pakket om jezelf de tijd en moeite te besparen. Niemand die het verschil zal merken. Als de box maar lekker ruikt!

Een abonnement

Een abonnement is een super origineel en handig cadeau. Je kunt ze vinden in alle soorten en maten en er zit dus altijd iets tussen dat voldoet aan jouw wensen en past binnen je budget. Wat een abonnement cadeau extra leuk maakt is dat het niet bij 1 cadeautje blijft maar dat er elke week of maand iets op de deurmat valt. Kies voor een bloemenabonnement voor je schoonmoeder, een bladcadeau voor je broer en een abonnement op die leuke dierentuin voor je neefje. Gegarandeerd plezier voor iedereen. 

Terug naar Feestdagen