koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
De mogelijkheden...

Er zijn duizenden verschillende cadeaus die gegeven kunnen worden als kraamcadeau, maar wat is nou leuker dan een schattig T-shirt met daarom de naam van de kleine. Daarnaast heb je nog zo veel leuke cadeaus die bijvoorbeeld speciaal met de hand gemaakt worden, waardoor ieder cadeau uniek blijft. 

Wat zijn de mogelijkheden?

De keuze is reuze, maar écht! Er zijn talloze verschillende mogelijkheden om een kraamcadeau te voorzien met een passende naam daarop. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit het maken van een koffertje met de naam daarop, speelgoed zoals poppen met de naam erop of een houten trein met de naam op het wagon. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die aangeven hoe breed je kunt gaan zoeken. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de smaak van de ouders. Koop daarom ook geen cadeau met een niet passende tekst voor de betreffende ouders. Een naam is altijd leuk om terug te zien op een kraamcadeau, dit komt doordat het cadeau hierdoor niet meer gekoppeld is aan tijd. Het is namelijk nu leuk voor de ouders, over een paar jaar voor de kleine en over tientallen jaren is het een enorm mooie herinnering.

Maar heb je geen idee?

Een cadeau uitzoeken is en blijft inderdaad een lastig dingetje. Doordat er zoveel keuze is, zeggen de meeste. Maar wat het nou echt moeilijk maakt is de wens om het zo origineel mogelijk te houden. Ben jij benieuwd hoe je een origineel kraamcadeau kunt geven? Dan verwijs ik je graag door naar onze pagina waar staat hoe jij een origineel cadeau kunt maken!

Terug naar Kraamcadeaus