koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Cadeau voor jouw man

Vind je het lastig om iedere keer weer een origineel en misschien wel romantisch cadeau voor je partner te kopen? Hoe langer je samen bent met je partner, hoe minder originele ideeën je wellicht hebt. Bovendien is niet iedere man hetzelfde. Zo verschillen mannen in wat zij leuk vinden om te doen en wat zij leuk vinden om te krijgen. Wij hebben de leukste cadeaus voor je partner geselecteerd, waarmee je je man eens goed kunt verrassen!

Cadeaus voor ieder type man

Aangezien het jouw partner is, ben je vast wel op de hoogte van de hobby's en interesses van jouw man. Is hij heel handig en houdt hij van klussen? Denk dan eens aan een nieuwe boormachine of een opvouwbare werkbank. Of houdt hij enorm van gamen? Dan zal je jouw partner ongetwijfeld blij maken met een nieuw spel voor de PlayStation of de Xbox, maar ook bordspellen doen het over het algemeen goed. Als je weet waar jouw man blij van wordt, is het vinden van het geschikte cadeau een stuk eenvoudiger! Is jouw man een echte boekenwurm? Doe een goed boek cadeau! Is je man meer een keukenprins? Dan kan je veel verschillende kanten op. Denk aan een kookboek of kookgerei. Bovendien zullen persoonlijke cadeaus het altijd goed doen. 

Lees ook: Verras met zelfgemaakte baksels!

Met deze cadeaus zit je altijd goed!

Over het algemeen doen romantische, handige, praktische en alcoholische cadeaus het goed bij mannen. Zo zal je met een telefoonhoesje of een nieuwe luxe portemonnee meestal wel goed zitten. Ook zal een goede fles whisky of een mooie fles wijn je partner wellicht blij maken. Houden jullie beiden meer van het ondernemen van een activiteit? Dan is een verrassingsvakantie een goed idee. Daarnaast zullen gadgets of accessoires voor accessoires goed in de smaak vallen.

Terug naar Voor hem