koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Wat moet ik halen?

Ben jij ook opzoek naar een romantisch cadeau? Voor Valentijnsdag, een jubileum of gewoon om jouw grote liefde eens echt te verrassen? Het vinden van een romantisch cadeau kan een hele uitdaging zijn. Een roos, een doosje bonbons en een flesje wijn? Je wilt liever niet alweer aankomen met die clichés maar vaak lijkt dit het enige succesvolle uitgangspunt. Zodat jij alsnog je geliefde kan verrassen met het meest  romantische cadeau, zetten we voor jou de beste en origineelste ideeën op een rij.

Een roos

Hoewel een roos misschien wel een cliché is, is de kans klein dat jouw geliefde ooit een goud omgoten roos heeft mogen ontvangen. Dit indrukwekkende cadeau zorgt gegarandeerd voor een ontroerend momentje.
Is de goudprijs een beetje buiten jouw budget? Geen probleem! Er zijn talloze andere manieren om van dit clichématige cadeau een echt origineel geschenk te maken. Plaats de roos onder een glazen stolpje en recreëer het magische effect van een van de meest romantische sprookjes aller tijden; belle en het beest. Met een extra lampje maak jij het nog eens extra speciaal. 


Tijd

Het meest romantische cadeau op de hele wereld; samen tijd doorbrengen. Denk nou niet meteen aan een pizza eten op de bank in je comfy trainingsbroek, maar ga iets origineels doen! Kies voor gekke, grappige of serieuze uitdagingen. Maak een bucketlist die niet achter in de kast verdwijnt maar besteed hier tijd aan, en vooral aan elkaar. Wie weet vinden jullie een nieuwe gezamenlijke hobby, of ontdekken jullie iets over elkaar dat jullie na al die tijd nog niet wisten. Moeite met het bedenken van activiteiten? Zoek dan eens online naar een bucketlist boekje. Deze staan bomvol originele ideeën waar vast iets tussen staat voor jou en je partner.

Een ster

Nee we bedoelen hiermee niet die stickers die je in groep 3 kreeg als jij zo mooi binnen de lijntjes had gekleurd. We hebben het hier over een echte ster. Ja, zo een die je op een heldere avond aan de hemel ziet stralen! Je kiest je eigen ster, geeft deze een naam en voilà; het ultieme romantische cadeau is binnen handbereik (of eigenlijk juist niet).

Een fotoboek

Verzamel alle foto's die jij hebt genomen sinds het begin van jullie relatie. De foto's hoeven niet mooi of speciaal te zijn, zolang het moment waarop de foto is vastgelegd maar iets betekent. Herinneringen ophalen over de prachtige tijd die jullie samen hebben gehad laat jullie weer helemaal opnieuw verliefd worden! Wil je nog iets extra's toevoegen? Laat dan een van je favoriete foto's afdrukken op een kussentje, een ketting, of een paar sokken. Op die manier is je cadeau ook nog eens super praktisch. 

Terug naar Liefde