koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Onze valentijn cadeau lijst
 1. Valentijnskaart
  Een Valentijnskaart is het meest voor de hand liggende cadeau voor Valentijn, maar de liefde van je leven zal er zeker heel blij van zijn. Zet erop hoeveel je van hem of haar houd en laat Cupido de Valentijnskaart versturen!
 2. Chocolade
  Wie houd er nou niet van chocolade? En waarom zeg je niet via de chocolade hoeveel je van hem of haar houd! Je kunt een foto of een mooie tekst op de chocolade laten zetten en je geliefde zal zeker verrast worden!
 3. Romantische hotel overnachting
  Een perfect cadeau voor Valentijnsdag is een romantisch hotel overnachting voor twee. De mogelijkheden van een romantische hotel overnachting is dan ook erg groot. Kies de hotel en plaats die bij jullie beide past en maak er een onvergetelijke nacht van.
 4. Parfum
  Parfum is altijd een leuk cadeau voor Valentijnsdag. Een heerlijk geurtje waar jullie beide van kunnen genieten. Verras je Valentijn met een heerlijke parfum die je gemakkelijk online kunt bestellen
 5. Een origineel uitje voor twee
  Op zoek naar een leuk en verrassend cadeau voor Valentijnsdag? Misschien is dan een uitje voor twee het perfecte cadeau.
 6. Rode rozen
  Een boeket rode rozen geven aan iemand staat maar voor één ding, dat je van die persoon houd. Met een mooi boeket rode rozen zeg je duidelijk “Ik hou van jou!”. Niet voor niets zijn rode rozen de populairste bloemen op Valentijnsdag.
Terug naar Liefde