koffietheeplaza-banner-rechts
hema-banner-links
Wat moet ik cadeau doen?

Om te beginnen kan je een mooie handgeschreven kaart schrijven en hem/haar daarmee feliciteren. Alleen een cadeau kan je jouw geliefde ook al mee inpakken, maar een kaart met een mooi stuk tekst is toch altijd een extra goed idee. Daarna is het cadeau toch echt aan de beurt. Als je niet weet wat je moet geven kan je altijd een cadeaukaart geven, maar dit is erg standaard dus lang niet de beste optie.

Je kunt het beste iets geven wat emotionele waarde heeft. Dit valt altijd goed in de smaak. Geef bijvoorbeeld een cadeau over iets wat jullie samen hebben meegemaakt. Dit kunnen verschillende dingen zijn, zoals een fotoboek. Daarnaast kan je als je niet weet wat je moet geven altijd een weekendje of weekje weg gaan, op jouw kosten natuurlijk! Dit is bijna altijd een goed cadeau, omdat jullie dan samen zijn en weer nieuwe herinneringen maken.

Sieraden vallen bij de vrouwen altijd goed, maar ook bij mannen kun je sieraden als cadeau geven. Als er maar een speciale gedachte achter zit. Zo kun je een ring geven met er iets in gegrafeerd, zoals de datum dat jullie bij elkaar kwamen. Zo kun je normale cadeaus specialer maken waardoor je partner tevreden zal zijn.

Terug naar Liefde